Demirdöküm Kombi 118 Hatası Kalisto modelinde görülen bir arızadır. Ekranda 118 görürseniz bu durum ana kart arızasını ifade etmektedir. Kombiler birçok nedenden dolayı arıza yapabilir. Bu nedenlerden bir tanesi de elektriklerin sıklıkla kesilmesi ve karşılaşılan voltaj düşüklükleridir. O yüzden kombiniz için ayrı bir sigorta ve voltaj regülatörü kullanmalısınız. Böylelikle şebeke elektriğinden kombiniz olumsuz yönde etkilenmeyecektir. Arıza kodunu gören kişiler kombi şalterini kapatarak bir müddet sonra açmalıdır.

Demirdöküm Kombi 118 Hatası

Kombiyi resetlemeniz ve sonrasında arıza kodunun düzelmesini beklemeniz gerekir. Kullanıcı olarak sizlerin başka yapabileceği bir şey bulunmamaktadır. Servis çağırmak ve arıza nedeninin tespit edilmesi için harekete geçmeniz gerekmektedir. 118 arızasının nedenleri:

  • Ana kart arızası gündeme gelmesi büyük ihtimaldir.
  • Kombinin diğer parçalarının da incelenmesi ve nedenin bulunması gerekir.

Demirdöküm servisleri işinde uzman olan teknikerlerle çalışmaktadır. O yüzden bütün kombi sorunlarını çözmek için yeterli bilgi ve beceriye sahip teknik elemanlar bünyelerinde mevcuttur. Ev ya da iş yerinizde kullandığınız kombilerin bakımlarını ya da arıza giderilmesi konularını servis desteği alarak gidermelisiniz. Bu kombinizin uzun ömürlü olması ve performanslı çalışması için şarttır.

Sıkça Sorulan Sorular

Demirdöküm kombi 118 hatası nedir?

Demirdöküm kombi 118 hatası, cihazın su basıncının düşük olduğunu veya su basıncı sensöründe bir arıza olduğunu gösteren bir hatadır.

Demirdöküm kombi 118 hatası nasıl çözülür?

Demirdöküm kombi 118 hatası çözmek için öncelikle cihazın su basıncının yeterli seviyede olduğundan emin olunmalıdır. Su basıncı yeterli seviyede ise, su basıncı sensörünün doğru çalışıp çalışmadığı kontrol edilmeli ve gerektiğinde sensör değiştirilmelidir.

Demirdöküm kombi 118 hatası hangi durumlarda ortaya çıkar?

Demirdöküm kombi 118 hatası, cihazın su basıncının düşük olması veya su basıncı sensöründe bir arıza olduğu durumlarda ortaya çıkar.

Demirdöküm kombi 118 hatası ne kadar sürede çözülmelidir?

Demirdöküm kombi 118 hatası, mümkün olan en kısa sürede çözülmelidir. Ancak, hatanın nedeni ve çözümüne bağlı olarak çözüm süresi değişebilir.

Demirdöküm kombi 118 hatası için servis çağırmak gerekiyor mu?

Demirdöküm kombi 118 hatası, su basıncının yeterli seviyede olmadığında veya su basıncı sensöründe bir arıza olduğunda ortaya çıkar. Bu nedenle, sorunun çözülmesi için servis çağırmak gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

444 78 56