Ateşleme esnasında yaşanan gecikme sonrası kombileriniz kendini daha güçlü bir şekilde çalıştırmayı deniyor ve bu esnada patlamalı yanma gerçekleşiyor. Kombi patlamalı yanıyor sorunu hakkında konuşacağız ve bu sorunu nasıl çözeceğinizi tüm detayları ile birlikte siz değerli kombi sahiplerine aktarmış ve anlatmış olacağız.

Voltaj düşük ise kombileriniz bu sorunu sık sık karşınıza çıkartacak ve hatta arızanın büyümesine de sebebiyet verecektir. Bu tür durumlarda sizler de hiç vakit kaybetmeden servis ekiplerini arayabilir ve taleplerinizi bir an önce iletebilirsiniz. Parça değişimi ya da kombi bakımının profesyonel bir şekilde yapılması neticesinde emin olun sorun ortadan kalkacak ve sizler de taleplerinize yanıt almış olacaksınız.

Bu tür hizmetler için yüksek rakamlar ödemeyeceğinizi de hatırlatmak isteriz. Servis ekipleri her daim hazır durumda ve sizler de dilediğiniz an bu ekipleri arayarak hizmet alabilirsiniz. Kombi bakımı için de yine bu kadrodan hizmet almanızı özellikle tavsiye ediyoruz ve bu da kombilerinizin verimliği adına fayda sağlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

444 78 56