Kombi hiç durmadan çalışıyor arızası üzerine konuşacağız. Kombilerinizin bu tür bir eylem gerçekleştirmesi elbette normal bir durum değildir. Dairede ısı kaybı meydana geldiği takdirde kombileriniz böyle bir hata veriyor ve sorun giderildiğinde normal bir şekilde çalışmaya devam edecektir.

Kombi Hiç Durmadan Çalışıyor

Bu sorunun altında yatan çok sayıda neden var ve en doğru tercih kesinlikle özel servis ekiplerinden hizmet almak olacaktır. Eski döküm petek kullanıyorsanız eğer bu sorunu sık sık yaşayacaksınız. Peteklerin bakımını düzenli olarak yaptırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde benzer sorunlar ile mücadele etmek durumunda kalacaksınız.

Servis ekipleri sizlere yardımcı olmak adına her daim hazır durumda ve dilediğiniz zaman arayarak sizler de servis taleplerinizi iletebilirsiniz. Az önce de bahsettiğimiz gibi periyodik bakım ile birlikte bu tür sorunları ve benzer riskleri de en aza indirgemiş olacaksınız. Endişe edilecek bir durum değildir ve çözümünün gayet basit olduğunu da bir kez daha ifade etmiş olalım. Ekipler de bunu dile getirmeye devam ediyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

444 78 56